Следвайте Гласове в ТелеграмПолът е неразривана част от човешката същност, а

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПолът е неразривана част от човешката същност, а
Коментари Харесай

Доц. Бостанджиев при Карбовски: Никаква операция не може да направи от мъжа жена и от жената - мъж. Това е тежка телесна повреда

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Полът е неразривана част от човешката същина, а тези, които отхвърлят че се раждаме мъже или дами на практика отхвърлят биологичната ни същина, потвърждавайки че полът е само интелектуален конструкт в главите ни. Това споделя сексологът доцент Румен Бостанджиев пред Мартин Карбовски. Той е безапелационен, че промяна на пола е невъзможна, а оперативните интервенции са тежки телесни повреди, наказуеми по закон. " Мъжкото тяло може хрмонално и хирургически да бъде приведено да наподобява на женско, само че то няма по какъв начин да стане женско. Това е заблуда. Клетките ни са програмирани като мъжки или като женски, няма по какъв начин да ги сменим. "

Според него целенасочената операция на деца, изключително в пубертета, че могат да избират пола си, води до тежки психически проблеми. В България, споделя сексологът, има НПО-та, които работят в тази посока и трансформират децата в жертви на агитация: " Родителите ви ще са срещу, само че вие би трябвало да им се опълчите. Вие имате право на избор на пола. Елате при нас и ние ще ви помогнем! "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР